Uo9nof5zt5hjyparqcnt

Den gode prosessleder

Snarveien til engasjerende og resultatskapende arbeid.

   Se kort introduksjon

Jobber du sammen med andre for å skape resultater, leder du et team eller veileder du andre?
Da er dette prosesslederkurset noe for deg. Her lærer du hvordan du kan involvere og skape engasjement hos andre, og hvordan dere kan skape forpliktende handlinger omkring felles beslutninger.
Gjennom dette kurset vil du bli i stand til å:
1. Lede grupper trygt igjennom de forskjellige fasene i en arbeidsprosess.
2. Benytte prosessverktøy som involverer og engasjerer deltagerne.
3. Skape forankrede beslutninger som gjør at ord blir til handling
4. Fasilitere arbeidsprosesser slik at de blir lærerike, morsomme og motiverende.


Litt mer om prosessledelse

Et kurs i samarbeid med Confex Norge

 

Kursinnhold


  Introduksjon
Tilgjengelig om dager
dager etter du har meldt deg på

 

«Selv etter 15 år som fagansvarlig for klubb- og lederutvikling i NFF Hordaland synes jeg prosessveilederkurset med Per Vestli fra Team&Ledelse var meget lærerikt og inspirerende. Fagstoffet gav på en god måte en helhetsforståelse for hvordan man kan veilede gjennom prosjekter, gjennom et prosjekts ulike faser. Både teori og ulike praksisoppgaver gav god læring. Kurset anbefales på det varmeste.»
- Jan Otto Solberg, konsulent, NFF Hordaland


«Jeg kan anbefale Per og hans kurs. En har en rolig og behagelig tilnærming til oppgavene og en fin blanding av teori og praktiske små case som løser opp settingen. Får alle med og gjør inngangen til faget spennende og ufarlig. Bevisstgjøring på at det er viktig å være seg selv.»
-
Grethe Brøtmeth, Oslo NFF


«Prosesslederkurset ga oss alle verktøy som gjør oss i stand til å lede prosesser, både i workshoper og gjennom et systematisk overordnet blikk på hele prosessforløpet. Vi føler oss meget godt forberedt til det videre arbeidet med vårt prosjekt.»
- Bjørn Abrahamsen, Prosjektleder, Finnmark Fylkeskommune.


«Jeg kan absolutt anbefale Per Vestli sitt Prosessveilederkurs. Man blir bevisst sin rolle som veileder, både i teori og praksis.»
- Yngve Håkonsen, Agder NFF

Din kurslærer


Per Vestli
Per Vestli

Per Vestli jobber til daglig med å skape effektive team, hvor de involverte både har det morro og leverer strålende resultater. Per har utdannet flere hundre ledere, veiledere, trenere, lærere, coacher og høyskolestudenter innen prosess- og møteledelse. Han har jobbet som spesialrådgiver ledelsesutvikling i Idrettsforbundet, teamutvikler i Rambøll Management Consulting, lærer og landslagstrener for Norge og Italia. Han er utdannet lektor og har i tillegg en master innenfor relasjonsledelse med spesialisering innenfor teamutvikling. De siste ti årene har han forelest om ledelse på Norges idrettshøyskole.


Kom i gang nå!Ofte stilte spørsmål


Når starter og slutter kurset?
Kurset starter nå og slutter aldri! Det er et helt selvstyrt nettkurs, du bestemmer deg når du starter og når du er ferdig.
Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?
Etter at du har registrert deg har du ubegrenset tilgang til dette kurset, via alle dine enheter, i minimum 3 år.
Hva om jeg er misfornøyd med kurset?
Vi vil ønsker ikke at du skal være misfornøyd! Hvis du ikke er fornøyd med ditt kjøp, ta kontakt med oss de første 30 dagene, og vi vil gi deg kursavgiften tilbake.